Rebbi-Bebbi-Boo

Alla inlägg under maj 2009

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 9 maj 2009 18:08

Det var jättekul. Han kändes som vanligt fast lite lydigare. Kul va de

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 8 maj 2009 21:17

Fick glasögon igår,bild kommer.


Vanlig dag och jag orkar inte blogga.

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 6 maj 2009 19:05

Dante är hemma på Ekeby igen :D Är jätteglad


Förutom det bytte vi platser idag,vi testade att sitta mer grupperat än på rad, men allvarlig talat tyckte jag bättre om raderna, det var lättare att jobba då, även om man kunde sitta och småsnacka då med, i grupperna är det jättemycket prat och det är svårt att koncentrerar sig :/

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 5 maj 2009 12:05

Tjoho!

Sitter här i skolan och väntar på att datalektionen ska börja. Det har varit helt vanlig dag i dag, inget direkt speciellt. Det fanns svarta oliver i matslen och även om jag inte gillar oliver blir jag alltid jättesugen när jag ser någon annan äta oliver och eftersom min kompis åt det så smakade ju jag också för att jag blev så sugen och det var fortfarande inte gott. Jag har stallet i eftermiddag och sedan när jag kommer hem ska jag försöka skirva ett inlägg om ridingen i går och lägga upp bilden på mej och Capri, som jag fick rida, så det här kommer se jättekonstig ut när ridinlägget också är upplagt, men så ni vet, det här kom först.


Hade bra!!

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 4 maj 2009 19:11

Tjoho!

Här är den efterlängtade bilden. Jag ser fett dryg ut,men jaja


Hästen på bilden är Capri, det var honom jag red. Vi dressyrade mest, lite balansövningar och utan stigbyglar var det men inte mer,vi fick inte rida barbacka, men det var för att en hippologstudent som har haft sin praktik hos oss skulle ha sin examen. Jag hoppas examen gick bra och att det går bra senare för henne.

Den övningen som var huvuduppgift var en skänkelvikningövning som var rolig. Det gick ganska bra för mig och Capri, han är ganska seg, men när han väl gick igång lite gick det oftast bra.


Hade bra!

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 4 maj 2009 16:28

Tjoho!

Det var ett tag sedan. Har inte uppdaterat på två veckor, men aja, nu är jag tillbaka.Det som har hänt sedan dess är:

-Jag ska få glasögon att ha i skolan och när jag tittar på tv

-Tävlade i Fredags och kom näst sist :p

-Premiärade på Parken Zoo med Johannah samma dag


Skoldagen var vanlig,föurom att jag hade utvecklingssamtal. Det gick väl bra, jag fick mest höra det vanliga och att jag behöver skaffa en bättre studieteknik. Jag åkte till Dante en sväng direkt efter skolan, lite för att jag har varit skötare på honom i två och ett halvt år nu. Sötisponnyn gick ute i hage när jag kom, så jag stod där en stund och pratade med honom. Sedan cyklade jag hem igen.


I kväll ska jag rida, det är hästbyte, så det blir spännande att se vem jag får. Det är balans, så jag hoppas vi får rida barbacka och så är det maskeradvecka. Jag ska vara utklädd till katt :) Får se om jag får upp en liten bild på min komstym sen i kväll.

Som avslutning,en Dantebild:

Dante i sommarebetshagen

Inte tagen idag, utan i somras.


Ha det bra

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästboken

Besöksstatistik

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards