Rebbi-Bebbi-Boo

Alla inlägg under mars 2010

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 18 mars 2010 11:51

Tjoho!


Har inte uppdaterat på typ en vecka, inte av den anledningen att Anna Bergendahl och inte Salem Al Fakir vann melodifestivalen, utan för att jag helt enkelt har gjort annat. En väldigt logisk förklaring egentligen, eftersom jag inte har uppdaterat här måste jag ha gjort något annat.


Anyway, är förkyld IGEN, så jag sitter här hemma i mjukisbyxor och gör ingen nytta alls. Har inget vettigt att skriva heller, så här kommer en bra låt:


Han skulle ha vunnit meldodifestivalen, han sjunger sin låt bra, han är charmig och sticker ut!!


Kraaaam  

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 11 mars 2010 17:21

Tjoho!


Som ni eventuellt inte möjligtvis kan ha undgått att märka i titeln så har jag varit i skolan idag. Begåvat, jag vet, absolut inte något som händer varje dag och som jag egentligen borde strunta i att skriva varenda dag så ni slipper läsa de 6 orden typ fem dagar i veckan   Det är väl bra att jag är där i alla fall eftersom jag var tvungen att räkna på fingrarna hur många ord det var och dessutom räknade fel typ tre gånger. Så, jaaa, har jag lärt mig något än då? Jodå, men det sitter inte alltid där  


I alla fall ,jag var som sagt var på lektioner och umgicks med mina kära vänner. Til lunch blev det pytt i panna (Intresseklubben måste ha mera papper för att de har så mkt att skriva) och det var faktiskt helt okej. Med tanke på den kulinariska tacofisken och hundmaten *host* köttfärslimpan vi får ibland så var det till och med gott. Ikväll ska jag med mamma på hemgrupp, eftersom det är gudstjänstplanering.


Fredag imorron  



Kraaaam  

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 9 mars 2010 20:50

Tjoho!


Som ni´förhoppningsvis såg i titeln (annars borde ni pusta lite mer på era små glasögon, kära läsare) så fyller den här bloggen ett år idag. Lite spännande, nu kan jag kolla tillbaka och se vad jag gjorde för ett år sedan. Måste ändå säga att mitt liv är mycket likadant, men samtidigt är det mycket som är annorlunda. Låter det logiskt? Nej, inte för fem öre, men nu är det så i alla fall.


Vad gör jag för att fira min bloggs födelsedag då? Jo, jag åker till Romme tillsammans med skolan. Det var faktiskt kul, även om jag typ hade panikångest i första backen. Hehe, fråga ägaren till www.idoo.bloggplatsen.se, hon kan berätta vad som hände, jag väljer att lämna ämnet fritt  Jaja, min rädsla släppte i alla fall, och jag åkte faktiskt svart backe en gång  Att jag lyckades köra omkull, tappade båda skidorna och fick gå ner en bra bit hur inte till saken  Allt som allt lyckades jag köra omkull 10 gånger, och i någon av de gjorde jag illa höger fot och den blev inte bättre av att jag fortsatte åka, så efter lunch avstod jag från skidåkningen och satt och hade sjukstuga ( SJUK stuga) tillsammans med Johannah. Hon går inte på min skola, men våra skolor sammarbetar och den här gången var det fridluftsdag samtidigt med samma valmöjligheter. Hon hade i alla fall slagit i huvudet och hade eventuellt hjärnskakning. Vi satt i alla fall och åt glass och var allmänt oseriösa tills vi skulle åka. Det hade i och för sig varit trevligt att kunna åka både fm och em, men att vara med Johannah var verkligen inte fy skam det heller.  


Bilder hamnar på pixbox snart.



Kraaaam  

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 7 mars 2010 15:18

Tjoho!


Sitter av någon anledning och lyssnar på denna:



Längtar till min födelseort.

Fast nej, nu ljög jag, Stockholm är ju faktiskt inte min födelseort, men i alla fall. Jag trodde Karolinska Sjukhuset låg där, men enligt eniro ligger det i Solna och vi bodde som sagt var i Huddinge när jag föddes. Anyway, ni fattar, jag vill till Stockhol. Dessutom vill jag ha sommar.


Kraaam  

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 7 mars 2010 14:08

Tjoho!


Var i stallet (Ekeby) och red i gen för sportlovet. Jag var som bekant på Chililäger på sportlovet och var alltså borta när jag skulle ha ridit lektion. I alla fall, angående titeln, det var så här att jag stod uppskriven på Dante, men en häst som heter Mulle var tvungen att bli riden och den som stod uppskriven på honom kom inte så Linda ropade på mig och frågade om jag kunde ta honom istället. Mulle är ganska liten , så jag sa typ:

- Asså, jo det skulle jag väl kunna, men är inte jag för lång för honom?

Hon kom fram till att hon inte visste och så fick en av de mindre tjejerna byta istället. Eftersom jag ville ha Dante och inte Mulle så blev jag bara glad  Något som typ aldrig händer när man är för stor för en häst.


I  alla fall, vi hade dressyr, och till en början gick det lite stelt och jobbigt, mycket beroende på att jag red med lite för låg hand, men när jag lyckades få till det rätt och hålla den där så gick han jättefint. Vi höll på mycket med galoppfattningar, något som alltid brukar innebära vackra klacksparkar och slängtrav för mig och Dante, men nu blev det riktigt bra  


  

Älskar dig Dante, har jag sagt det någon gång?  



Kraaaam  

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 6 mars 2010 19:59

Tjoho!


Var lekledare tillsammans med Michelle på ett barnkalas i stallet. det var faktiskt roligare än vad det brukar, det var det en bra barngrupp som lyssnade och gjorde som man sa och som ville leka. Det finns vissa skräckexempel som bara bråkar och hade vi fått en sådan grupp idag hade jag nog inte haft ngn röst längre   


Får se vad jag ska hitta på nu ikväll, de kanske blir lite melodifestival, men jag vet inte, den brukar ju vara ganska sugig. Som om det är något krav på att föredettingar som kan sjunga (läs skrika) höga toner och halvbögiga f.d idoldeltagare skavara med.Usch, så nej, det blir nog läsa eller chatta med ngn rolig kompis på msn.


Kraaaam  

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 6 mars 2010 10:56

Tjoho!


Sitter och tittar ut genom fönstret och undrar vart sommaren tog vägen.

  

Vill ha sommaren här nu.


Ska vara lekledare på barnkalas i stallet idag med Michelle. Hoppas det går bra  



Kraaaam    

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 5 mars 2010 22:43

Tjoho!


Aitter här i min ensamhet och har precis klarat av en liten filmkväll i min ensamhet. Har sett Saturday Night Fever och Sex and the City med me, myself and I. Båda två var bra och utspelade sig i New York. Den förstnämnda var en dansfilm från 70-talet med allvarligare underton. Med dansfilm menar jag discomusik, bögig klädsel och fula dansmoves. Den handlar om en kille som heter Tony och bodde i New York. Han jobbar i en färghandel på dagarna och är dansgolvets kung på kvällarna. Helt klart se värd!


 Ett klipp från filmen.



Sex and the City utspelar sig i samma stad, men ca 30 år senare. Filmen fortsätter där serien om kompisarna Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda slutade. Den har en väldigt blandad handling, men man får väl säga att den är ganska humoristisk och driver lite med deras livsstil som består av shopping, shopping och shopping. Sevärd den med.


Kraaaam  



Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästboken

Besöksstatistik

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards