Rebbi-Bebbi-Boo

Alla inlägg under augusti 2010

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 26 augusti 2010 16:45

Min mobil är återfunnen. Har även räknat ut att den är äldre än de yngsta tjejerna jag är skötarledare åt. Är det bara jag, eller är det seriös humor?  

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 25 augusti 2010 12:29

Nu sitter man här efter en aslång (eller inte) skoldag. Försöker just nu hitta om jag har  haft Antidote som dagens låt någon gång de senaste månaderna. Inte för att det egentligen ska spela någon roll, den låt jag känner för att ha har jag, men samtidigt vill jag inte ha en riktigt insnöad blogg som bara tipsar om samma musik. Upptäckte nyss i alla fall att jag har skrivit i ett test att jag aldrig har kysst någon och senare i samma test att jag hade pojkvän då. Visst känns det troligt, tycker ni inte?  


Idag har jag bowlat om vilka skåp vi skulle få. Det gick så dåligt att jag fick underskåp, nummer 40 om ngn är intresserad.


Eftersom jag inte hittar Antidote bland dagens låtar blir den dagens låt  




Kraaam  

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 24 augusti 2010 15:02

Om någon vet när Johan ska vara med i fångarna på fortet kan ni väl på ngt sätt meddela det. Har redan blivit halvt neurotisk och sprungit runt i lägenheten som en hamster på LSD. Detta behöver ju då kanske inte inträffa igen om jag lyckas få tag på en vänlig själ med information alternativt en tvtidning  

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 24 augusti 2010 14:51

Hemma från skolan igen då. Överlevde idag också   Vi hade klasskampen i Rothoffsparken och min klass typ sög. Jag tyckte inte det var jättekul, men det är i alla fall bättre än fysik. Saknar Ida väldigt mycket vid sådana tillfällen, det är inte alls samma sak att sitta och prata med folk man knappt känner. Jessika kommer hit till denna enkla boning om en stund, vi får väl se vad vi ska hitta på. Sedan kom jag nyss på att det är tonårshemgrupp i kväll, ska väl gå på det också.


Nu, dagens låt som är Heroes av David Bowie




Kraaam  

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 23 augusti 2010 21:30

Hur har jag lyckats med att missa denna underbara verision av All the time in the world?  Sitter och lyssnar på den nu, och jag vet inte om det är kombinationen av att det är mörkt och att jag har hörlurar med högsta volym vilket gör att musiken kommer betydligt närmre på ngt sätt, men jag sitter nästan och gråter!! Alla som känner mig vet att jag varken gråter till film, musik eller böcker. Johan, känn dej hedrad, du smälte stenhjärtat!!!

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 23 augusti 2010 21:17

Hade ju som sagt var första ridlektionen för höstterminen nu på kvällen. Jag hade en trevlig liten häst som hette Tomboy och vi red ut och galopperade på stubbåkrar. Ordningen var som vanligt sådär (jag,Michelle och Emma säger jag bara) fast bättre än vissa andra gånger. Det var väldigt kul i alla fall  


Gissa vem jag lyssnar på nu? Den som gissar rätt kan få en guldstjärna i  kanten  



Kraaam  

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 23 augusti 2010 13:47

Då var man hemma igen. Har traskat runt i Eskilstuna och letat frågor hela dagen. Dessutom lyckades min grupp vinna på något konstigt sätt. Vann en Mikael Eliaströja, så nu har jag en sådan också.


Då blire väl snart stallet nu  



Kraaaam  

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 23 augusti 2010 08:19

Då sitter man här och laddar med Timo Räisänen innan skolan  Känns som att jag mer eller mindre har gått på hans musik de tre-fyra senaste veckorna.


I alla fall så ska jag till skolan idag. Vi ska ha ngn slags tipsprommenad eller ngt i Eskilstuna centrum eftersom det är rätt många i min klass som inte är härifrån. Visserligen är det inte bara de som kan behöva lära sig hitta lite, jag hittar ju fortfarande som en turist trots att jag har bott här i snart 7 år sammanlagt. Med sammanlagt menar jag att jag först bodde här, sedan flyttade till Sollentuna och sedan flyttade tillbaka. Lite såndär bakgrundsinformation som hamnar under halvintressant, men nu vet den som ville veta. Ska även rida idag, första lektionen för höstterminen    


Nä, nu får ni dagens låt. Guess what, de e Timo Räisänen igen. Jag lovar, imorgon blir det en annan artist.

Timo Räisänen-About you now




Kraaaam  

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästboken

Besöksstatistik

Länkar

RSS


Skapa flashcards