Rebbi-Bebbi-Boo

Alla inlägg under december 2010

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 17 december 2010 17:26

Då har man julloiv då. Sjunga på avslutningen gick smärtfritt, det enda var att vi var tvugna att byta från keyboard till gitarr i sista minuten, men det funkade ändå. Så ja, nu är det väl bara och chilla fram till vårterminen då  



Av Rebbi-Bebbi-Boo - 17 december 2010 14:04

Har hittat en film som kan göra det omöjliga, att få mig att gråta. Eller just att få mig att gråta är  väl inte omöjligt, men att en film gör det har liksom hänt 3(!!) gånger nu. Med tanke på hur mkt jag kollar på film är det nästan inget.


Filmen heter i alla fall pojken i randig pyjamas och är jättebra. Den handlar om en tysk och en judsik pojke som blir vänner under andra världskriget under tiden den ena sitter i koncentrationsläger. Väldigt hemsk, men helt klart sevärd.

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 16 december 2010 19:02

Hihi, tycker det där verkar som ett väldigt inspirerande sätt att dricka oboy på, så en viss kille som inte ens vet om att jag syftar på honom kan gärna få komma hit och prova tsm me mig Har han förhinder går Matthew Lewis också


(För er som inte redan vet det, ja det är killen som spelar Neville i Harry Potter. Sjukt snygg är han också  )  

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 16 december 2010 18:12

Så kort blev det       

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 15 december 2010 20:59

Hemma från en dag som har varit lite överallt nu, först skola, sedan musikalträning,äta lite snabbt, tuna park, hämta keyboard och hem igen.


Fick reda på vilken roll jag ska ha i musikalen jag sökte till för några veckor sedan idag. Jag ska spela en ganska osäker tjej som mobbar andra och dessutom har ätstörningar. Musikalen handlar om mobbing på en högstadieskola, så jag är liksom "the bad queen" eller vad man nu ska kalla det  Passar mig jättebra, det var just en sådan roll jag ville ha



Nu ska jag plugga, shalalalahejdå!

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 15 december 2010 13:43

På engelskalektionen

Jag:Jag hör som en pensionär och minns som en dement pensionär. How do say that in english?

Tallbarr: Then you've got anorexia



Eeehm, well no

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 14 december 2010 21:42

Jag har tappat räkningen på dagar och så, men det här finns alltid i min hand/skolväska


  • Block
  • Dator
  • Plånbok
  • Läppstift (hur överlever man annars dagen liksom  )
  • pennor  i massor
  • gamla papper (typ skötarpapper från januari och annat såntdär som känns sååå viktigt nu)
  • bindor & tamponger (Helloooo! Jag e tjej, no point of being ashamed of that)
  • Böcker (båda skolböcker & andra)
  • plus massa annat onödigt

Nu vet ni det liksom...


Av Rebbi-Bebbi-Boo - 14 december 2010 16:59

Tänkte skriva det här inlägget tidigare, men första hann jag inte och sedan glömde jag det, disträ som jag är. I alla fáll, idag på religonslektionen så ville läraren att vi skulle ha en tyst minut för han som gjorde självmordsattacken i sthlm i helgen. Jag tyckte det var helt okej, till och med en bra idé, bara det att jag inte hade tänkt på det själv. Det han försökte göra var inte bra, men samtidigt är det en människa som har dött. En människa, som precis som de flesta andra hade en familj och andra som tyckte om honom. En människa som  inte föddes som självmordsbombare, utan en människa som fick utstå mycket hat och tyvärr fick en felaktig uppfattning om saker.


Min klass däremot sparkade bakut totalt. De ville absolut inte ha någon tyst minut för någon som försökt döda folk. Han hade väl aldrig gjort det för oss? Det är just det här som blir problemet att alla ska vara så öga för öga, tand för tand inriktade. Man måste kunna visa kärlek och medlidande, även till personer som gör riktigt fel. Jag säger inte att det de gör är bra, men det finns en anledning till att det går som det går. Ingen människa föds ond.


Det är väl det här som är grundpelaren i kärlek, konsten att förlåta?  Tänk om alla kunde göra det lite mer och dessutom tänka lite outside the box. Varför är det som det är, det måste ju finnas någon slags förklaring?

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästboken

Besöksstatistik

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards