Rebbi-Bebbi-Boo

Alla inlägg under december 2010

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 7 december 2010 15:21

Bara för att jag är snabb på att få upp bilder, hittade den här på Alvestas hemsida. Så ni vet vilken söt, bångstyrig liten sak jag rider runt på.

  

Tror bilden har ett par år på nacken, han är ljusare nu


Av Rebbi-Bebbi-Boo - 7 december 2010 14:47

Karaoke på håltimmen...


Rudolftävling...


En lärare som börjar varje lektion med att spela en låt...


Världens bästa skola liksom  

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 7 december 2010 11:49

Alltså, nej, jag tänkte faktiskt inte lässa ut några bilder. Takes to much time och dessutom är det alltid någon som känner sig dissad och det vill jag inte att någon av mina vänner ska känna sig. De som är mina vänner vet vilka de är, de behöver inte se det här för att förstå det.

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 6 december 2010 21:53

Söta ponnyhesten är halt  


Fick rida Ivan istället, vi hade dressyr och tränade på bakdelsvändningar.Det gick hyfast bra.  Dessutom har ridskolan köpt in en stor, röd boll som vi ska använda att spela fotboll med hästarna. Det gick faktiskt rätt bra ändå när Pia tog in den, även om de flesta hästarna tittade lite så var det bara en som gjorde riktigt stor affär av det hela och på slutet var alla mycket lugnare med den.   

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 6 december 2010 14:16

Ja, till den där första grejen då. Jag föddes den 31 mars 1994 och fick den dagen namnet Rebecca, vilket jag fortfarande heter. Jag bor med min familj som består av mamma, låtsaspappa, tre bröder, en syster och en katt i Eskilstuna.


I övrigt, what to say. Jag äslkar att skriva, hålla på med hästar och musik. Skriver gör jag ju här (ni har inte märkt det än va  )  plus att jag skriver massa noveller och dikter och grejer. Rider gör jag på Ekeby ridskola i Eskilstuna där jag även sitter i US och på min medryttarhäst Benjamin och musiken jag lyssnar på är ganska blandad men om ni skrollar ner och kollar på dagens låt borde vi få en ganska bra hum om vad det gäller.


Allt det där vet ni ju redan, så vi kan ju ta lite om min personlighet. Jag är en pratglad, otroligt disträ och envis person. Jag skulle nog säga att jag faktiskt är modig också, med tanke på att jag så ofta gör saker jag egentligen inte vågar och att jag försöker övervinna mina rädslor. Scenskräcken går ju rätt bra, ska både vara med i en musikal och sjunga (en hel låt helt solo) på julavslutningen och i sjuan bröjade jag nästan gråta för att jag var tvungen att stå längst fram på en körgrej. Skillnad!


Ja, det var lite om mig. De flesta av mina läsare känner ju mig antingen IRL eller så lär man ju faktiskt känna mig lite när man läser min blogg.

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 6 december 2010 14:08

Dag 1 –  Presentera mig själv
Dag 2 –  Dig och dina vänner i bilder
Dag 3 –  Det här åt jag idag
Dag 4 –  Vad är kärlek
Dag 5 –  Min bästa vän
Dag 6 –  Min dag
Dag 7 –  En ny bild på dig själv och 10 faktan
Dag 8 –  I min handväska
Dag 9 –  Mina syskon
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – En bild på dig förra året och en från idag
Dag 12 – Mina rädslor
Dag 13 – Något du älskar
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag 
Dag 15 – Mitt favoritminne
Dag 16 – Det här får mig att må bättre 
Dag 17 – Min skola
Dag 18 – Betydelsefulla låtar
Dag 19 – En favorit
Dag 20 – Det här saknar jag


Nu ska jag göra den här som typ massa  bloggare gör just nu. Bara för att gå emot min egen norm och göra tvärt emot alla andra och göra som alla andra liksom. Eller något sådant. Funderar ju lite över 10 och 14. Hade originalförfattaren inspirationsbrist?

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 5 december 2010 21:57

Tänkte ni på vilken seriös titel det där blev  Måste ha vuxit massa på den där kurs. I alla fall, det här lärde jag mig:

  • Massa saker som är bra att kunna när man ska vara ledare för barn och unga
  • Att chips är livsfarliga (Har ett stort sår i munnen efter att jag skar mig på ett för typ 23 timmar sedan. Det är fortfarande kvar!)
  • Att man inte behöver fatta ett spel från början, jag kom tvåa med en poäng till ettan i första omgången och etta i andra.
  • Att det går väldigt bra att sova i mössa (påverkad av Josefine? Nejnej)

När jag tittar på listan så inser jag att jag nog ska ta tillbaka det där om vuxen. Det ligger låååååååååååångt fram i tiden...

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästboken

Besöksstatistik

Länkar

RSS


Skapa flashcards