Rebbi-Bebbi-Boo

Alla inlägg under april 2011

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 13 april 2011 20:22

Hihi, Harry Poytter and the deathly hallows har som ni kanske har märkt kommit på dvd och som det äkta fanset jag är vägrar jag ladda ner den och samtidigt se till att de som har gjort den inte får in pengar för sitt arbete, utan jag väntar. Duktig chey. 


Haha, älskar den här scenen. Så sorglig och så kommer George där med sitt "mooooooorning"

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 13 april 2011 12:58

Sitter och känner mig lite småsentimental. Jag äslkar den här ponnyn. Otroligt himlastormande jättemycket. Jag komemr alltid älska den här ponnyn. Han har verkligen en alldeles speciell plats i mitt hjärta. Min första riktiga älsklingshäst, min första sköthäst, min första riktigt stora kärlek.


Jag älskar dig Dante   

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 13 april 2011 11:55

Du vet att du går i en alldeles helt vanlig skola när matteläraren börjar lektionen med att spela den här låten


Av Rebbi-Bebbi-Boo - 13 april 2011 10:05

Sitter på tyskan och lyssnar på Johnossi och bloggar då. Är faktiskt redan klar med med uppgiften vi ska göra, så jag chillar lite och passar på tat ge er dagens låt när jag ändå är inne här och skriver.


Man must dance- Johnossi

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 12 april 2011 21:02

Var ute till Alvesta (Benjis och Alex gamla stall) och red ut på Selinas, en av hennes två hästar. Det där med att jag skulle borsta tyckte han var hemsktn, han såg mest ut som att han undrade varför Josefine svek honom och botstade på Morran istället och lämnde honom hos vad som mycket väl skulle kunna vara en lönnnmördare. Minen av att det skulle bli hans död att bli omhändertagen och riden av mig behölls på en stund efter att jag hade suttit upp. Dessutom fick jag så mycket varningar och tips av Josefine och hennes mamma att det snarare lät som att jag skulle tävla rodeo. Han var faktiskt inte jättevild, utan till och med lite seg. Det enda han gjorde var att hoppa ut på en åker när jag lade på spöt för att han skulle traska på lite och göra små glädjeskutt i galoppen. Trevlig eftermiddag var det i alla fall

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 12 april 2011 13:04

Håkan är min terapeut. Eller ja, jag har aldrig ens träffat honom personligen, men hans musik. Så mycket känsla, så levande, förstående mm. Älskart!!


Lyssnar på den här underbara saken nu, den får bli dagens låt:

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 12 april 2011 12:03

Sitter i skolan med Dani och Elina och mutar dem för att få dem att gå in och kommentera min blogg  Det roligaste med bloggen enligt dem verkar vara att sitta och peta på min näsa på headern. Vad tycker ni andra, är det något ni brukar roa er med? 


Edit: Att komentera om bajs och fjärtar är också roligt...

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 12 april 2011 10:38

Sitter och lyssnar på Håkan Hellström på matten medan solen lyser in genom fönstret. Rätt chill faktiskt. Eller ja, matte är inte chill, men det är väl upp till er att bedömma hur mycket ni tror att jag jobbar egentligen. 


Var så duktig i går kvaäll när jag skulle sova att jag tänkte, hmm, jag ska upp tjugo i sju, alltså ska väl klockan ställas på 07.20? eller? Nehej, tydligen inte upptäckte jag när jag vaknade fem över sju och undrade vad klockan var. Jag kom nästan i tid i alla fall. Dessutom lyckades jag squeeza ner ridkläder och dator i en inte alltför stor väska. Ska hänga med Josefine ut till hennes hestar efter skolan, därav ridkläderna. Jag brukar inte släpa med dem till skolan.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästboken

Besöksstatistik

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards