Rebbi-Bebbi-Boo

Alla inlägg under april 2011

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 11 april 2011 20:05

Då var man hemma igen från stallet. Det var bara en som är med och tävlar som kom på Vi i stalletträffan, den andra var en tjej som är för gammal för att vara med, men fick vara med och lyssna ändå. Försutom att ingen var där gick det väl finfint. Sedan bestämde sig min grupp för att vi ville rida ut istället för att hoppa, så det gjorde vi. Hästarna sprang på rätt bra, nu så här i böörjan brukar de vara rätt pigga. Ivan betedde sig som om han vore betydligt yngre än 24 och dessutom var han bakom PP som höll på och studsade och grejade. alltid lika spännande sådant där.


Snodde en bild från föreningens facebookgrupp så ni får se hur sötisfarbrorn ser ut  

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 11 april 2011 15:23

Träffade på Jessika på vägen hem, så det blev trevligt gångsällskap. Dessutom fick vi syn på enn gäng maskroser, vilket nästan fick mig att hoppa av lycka.

 Maskrosor är faktiskt en av mina favoritblommor. Jag vet att det är ogräs, men jag tycker de är jättefina ändå. Man blir liksom glad. Dessutom har ju Miljöpartier en maskros på sin logga, där blev det bara bättre.


Nej, nu äre off to ridskolan som gäller flr mig, ska hålla i Vi i stalletträff och prata om hagvistelse och sedan blir det en hopplektion på lille Ivan.

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 11 april 2011 12:47

 

Alltså, ibland har ni lika dålig/bra humor som jag. Det är väl i och sig därför ni fortfarane läser. Som svar på om det kan bli lite apbilder och apinlägg: Får väl tvinga mig iväg till Parken Zoo och fota lite. Annars vore Kolmården rätt nice

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 11 april 2011 12:44

Säkert ska till Grönan och Rebbi tänker åka dit. Folk som är intresserade av att hänga med kan väl ge sig till känna  

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 11 april 2011 12:29

Hih, det känns verkligen tat det börjar bli sommar nu. Gick utan jacka ute idag, försökte ha min svarta skinnjacka på mig från början, men det blev för varmt. Får se till och börja jobba på solbrännnan nu också. Har sett lite bilder från Taffsnäs förra året och på dem hade jag verkligen bondbränna, men vad gör man. Jag är hästtjej, jag rider ut i solskenet i t-shirt då blir det sådan bränna. Det skule jag gärna göra nu också, men nej, jag sitter i skolan och lyssnar på the ark i stället. Det är i och för sig också väldigt nice


 

 

 

 

Ge mig  

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 10 april 2011 20:03

On Josefine's request.


Ja, episkt! Nog för att jag har hört om stagediving och tat slå sönder gitarrer, men gardinklättring?  Ett awesome sätt att sticka ut. Dessutom älskar jag mobilkvalitet och att bilden är helt rosa. Jag tror min mobil också blev aningens chockad faktiskt...

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 10 april 2011 19:59

Var på Slagsta glass tillsammans med Johannah idag. För er som inte är infödingar i den här stan kan jag berätta att det är Eskilstunas bästa glasscafé och att de bara har öppet sommartid, så när man äter på slagstaglass är det sommar. Hur som helst, sorbetsnäckorna var goda och sällskapet trevligt. Dessutom fick jag med mig någon hem. Så mycket bättre än krogen!


Johannah älskar att jag alltid fotar när vi fikar, eller hur?


Min påbörjade sorbetsnäcka. Yummie!   

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 10 april 2011 09:31

Upptäckte nyss att det stod på min presentation att jag var sexton år och hade en medryttarhäst som hette alex. Väluppdaterat va? Hoppas ni inte bara läser där, för i så fall är jag nog rädd att jag måste kalla er aningens efter. 


Nu ska Rebbi gå upp och fixa till sitt morgontrötta utseende, sedan ska Johannah uppringas för att se om vi kan spendera lite tid tillsammans idag.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästboken

Besöksstatistik

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards