Rebbi-Bebbi-Boo

Alla inlägg under april 2011

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 9 april 2011 23:42

  

(Printscreenat från Fokis blogg)


Alltså, ibland fattar jag varför folk tror att bloggerskor är dumma blondiner. Lilla vän, hundar är egentligen inte jättesmarta.


Okej, innan jag får en hjord arga hundägare över mig, jag ska förklara mig. Ja, man kan lära hundar massa trick och grejer. Det betyder att de är lättlärda, men att vara lättlärd är inte samma sak som att vara smart. Vore de verkligen jätteintelligenta skulle apport och sådant inte funka och hunden skulle inte sätta sig ner bara för att någon säger det. Agility skulle vara en rätt körd gren, typ som agility med katt. Ja, jag har provat, stackars Mizha fick genomlida ett visst antal agilityförsök när jag var sisådär åtta år. Han mest stirrade på mig och såg ut som "är du dum i huvudet unge?" innan han gick runt mina fina hinder och la sig i kökssoffan...


Fast Foki hade ju rätt på en grej i alla fall. Delfiner är ett av världens intelligentaste djur.

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 9 april 2011 00:01

Himla bra kväll det här! Var på the Arkkonsert med Josefinde och Petra och as you know, jag älskar konserter och dessutom är the ark väldigt bra. Inte lika bra som Timo då, men nästan. Älskar verkligen att se band live, för då ser man och hör man allt det där som försvinner i studioinspelningar. Det är liksom inte samma känsla, inte lika levande.


Jaja, nu ska jag sluta vara så filosofisk för  jag bestämmer att ni vill se bilder av dåliga mobilkvalitet (glömde kameran hemma)

  Okej, ni får se en enda där man faktiskt kan se att det är Yhe ark. På de andra är det mest rosa. En föreställer dessutom Ola Salo hängandes i en gardin. Vill ni se den kan ni ju hojta till,för jag orkar inte rotera den just nu. 

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 6 april 2011 12:13

Vi skulle rita ett släktträd och skriva lite om folket i det på tyskan. Jag har nästan ingen kontakt allsmed min pappas släkt och inte med min morfar helelr så det blev lite sådär spännande. Tänk dig hur det går med ett släktträd om du måste fundera över det här först:


1.Vad heter farmor?

2. Hur gammal är morfar och vad jobbar han som?

3. Hur gammal är farfar?

4. Vad jobbar farfar som egentligen?

5. Jobbar han ens?


Jaja, mormor kunde jag beskriva i alla fall...

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 5 april 2011 20:03

...men den här ungen och personen som har textat tar nog priset

(bara för att alla säger att det är bra att avsluta blogginlägg med en fråga)

Har ni liknande problem med datorn?

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 5 april 2011 16:03

Här är äktenskapsfighten i full gång. Remus och Tonks har haft slagsmål under min mamams och låtsaspappas säng idag, hörde henne skrika (verkligen hjärtskärande, ni skulle också ha blivit rädda) där underifrån och fick typ panik. Dessutom kom jag ju inte åt dem heller, för sängen är för låg för mig för att kunna krypa in under och den är lite för tung för att lyfta helt själv. Till sist fick jag upp Tonks i mellanrummet mellan väggen och sängen i alla fall. Ingen av dem hade några direkta skador i alla fall så det lät nog värre än vad det var. Well, well, någon som har ett nummer till en bra parterapeut?

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 4 april 2011 21:44

1. Ramlat, slagit i huvudet och andra liknanade saker x antal gånger på gympalektionen. Varför? Det var gymnastik...


2. Rdit en markarbeteslektion på Ivan. Både han och jag var lite småtrötta, men Pia var ändå hyfsat nöjd.


3. Fått hem en till liten kissekatt, den här gången en liten flicka som får heta Tonks. Remus älskar henne redan, men hon är inte alls lika förtjust i honom.


 

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 3 april 2011 13:53

Har lyckats fixa biljett till the Ark på fredag  


Det här får bli dagens åt då

 


Hihi, älskar videon

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästboken

Besöksstatistik

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards