Rebbi-Bebbi-Boo

Alla inlägg under maj 2011

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 27 maj 2011 14:01

5 maträtter jag antagligen aldrig kommer tröttna på


1. Subwaymacka

2. Ben & Jerry's glass

3. Choklad

4. Ost och Skinkomelett

5. Kommer inte på något mer



Det underbaraste med att ha en blogg är nog att man kan skriva totalt onödiga saker och att någon läser dem i alla fall.

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 27 maj 2011 10:29

Min tå right now


  Den väldigt tummade förpackningen. Mamma köpte dem till mina syskon (och mig) när vi var var i Spanien för två år sedan, därav språket.

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 27 maj 2011 10:07

Tänkte egentligen blogga om gårdagens uteritt med Odinn igårkväll, men jag kom hem typ halv tio, åt middag, skickade låtarna som ska vara med i ridskolans familjeshow på söndag till en av ridlärarna, var övertrött och låg och skrattade på golvet i nästan en timme och somnade till sist (inte på golvet, utan i sängen). Av detta kan man utläsa att sena stallkvällar i kombination med Markolios Mera Mål är dömt att sluta i fördärvelse.


I alla fall, uteritten igår. Frågar ni Odinn var det ungefär så här; Först såg vi en jättestor flod med skitfarlga hajar i, sedan ville hon att jag skulle göra typ världens mest avancerade dressyrövningar. Efter det kom vi in i en skog och där var det jättekul för vi galopperade och sprang fort och så. När vi nästan var hemma träffade vi tre skitstora mördarfåglar och eftersom Rebecca uppenrbarligen inte förstod allvaret tog jag saken i egna händer och sprang ifrån dem, En bit senare såg vi något stort och farligt som ville äta upp mig, den sprang jag också från. Sedan var vi hemma i tryggheten igen.


Min verison är snarare så här; Jag bestämde mig för att ta en ridväg som en i stallet beskrev. När vi red förbi ett hus med en liten konstgjord bäck i trädgården blev Odinn jätterädd och ville först inte gå en meter till. Till sist gick det framåt i alla fall och efter en stund försökte jag rida lite sluta eftersom det var helt tomt på vägen och jag vill att han ska jobba lite även om vi rider ut. Det ville inte han, så vi blev rätt osams, men till sist fick jag som jag ville. Sedan kom vi i n i skogen och Odinn blev jättepigg, vilket jag tycker är roligt. Eller det är ju in te ,kul när hästen är så pigg att man knappt kan hålla den, men lite sådär lagom pigg. att rida  skogen gick i alla fall utan problem, men när vi nästan var hemma igen så såg Odinn tre duvor flyga iväg som han var tvungen att galoppera iväg lite för. Fick stopp på honom efter några språng, så det var inte precis farligt. Sedan såg vi en gräsklippare i en trädgård och där upprepades samma sak. Därifrån är det inte långt tillbaka till stallet, så vi var typ hemma då.


Ska ha lillhästen idag igen, men jag satsar på lite dressyr idag. Även om man är skogsmulle i ett nötskal måste man jobba lite ibland också. 

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 26 maj 2011 14:24

Dagen har så här långt spenderats i Vilsta på en inte alltför nödvändig frluftsdag. Jag gjorde liksom ingeting, åtminstone inget man skulle. Muffinsen blev populära i alla fall, Elina försökte rymma med påsen. Det gck sådär, för hon ramlade. Nästa gång ska jag nog göra dubbel sats, för mina chokladmuffins har ett antal fans nu. Eller trippel. Eller fyrdubbel för den delen. Nu ska jag i alla fall somk den lilla serienörd jag är kolla på någon bra serie och käka ost och skinkomelett.

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 25 maj 2011 22:26

 De ser faktiskt mycket godare ut när de inte är fotade med en moblkamera. Tre underbara brudar ska få sådanahär imorgon

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 25 maj 2011 20:32

Av någon anledning har jag haft refrängen till Rebecca Blacks låt Friday på hjärnan hela dagen, förutom att rösten i mitt huvud sjunger Subway istället för Friday. Finns den verisionen på riktigt? Nej Hade jag någonsin hört någon sjunga den inann jag fick den på hjärnan när jag stod i duschen i morse? Nej. Det bara kom från ingenstans. Antar att det är mitt undermedvetna som försöker säga mig att det är alldeles för länge sedan jag åt på Subway. Om så är fallet vill jag bara hälsa mitt undermedvetna att ta en låt som jag faktiskt tycker om. Fattar inte varför det blev just den, sist jag hörde den var för flera veckor sedan när den var med i ett Gleeavsnitt. Å andra sidan så älskar jag Glee, så mitt undermedvetna kanske drog någon konstig slutsats att jag alltså måste gilla låten. Så är inte fallet. Nästa gång jag ska få icke uppfunnen reklam i huvudet önskas en låt med Timo Räisänen.

 

Får väl ta och prata med min Subwaydejt om att sticka dit någon dag. Fast egentligen är det typ överflödigt för hon läser min blogg. Jessika, subway?

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 25 maj 2011 12:38

Okej, nu kör vi en sådan där utmaning då.


10 sanningar om dig som ialla fall de flesta av dina bloggläsare inte vet

1. Min morfars släkt kommer från Lettland (min morfar är född här, men hans föräldrar kommer båda därifrån)

2. När jag var åtta så sa läraren jag hade i musik att jag var bra att ställa någonstans i mitten, för då hakade de som inte sjöng så bra på mig eftrsom jag sjöng rent.

3. Jag har 40-41 i skor.

4. Jag har under mitt liv bott i sju olika lägenheter och ett radhus i fyra kommuner

5. Jag tog mina första hål i öronen när jag var två och ett halvt år.

6. När jag var yngre var engelska nästan det värsta ämne jag visste (bara matte var värre). En gång slängde jag boken i väggen för att jag blev så arg för att gloosorna var dumma.

7. Jag tappade min första tand i en buss på väg till Kolmården. 

8. Min första mobil var en röd Nokia som fick bytas ut ganska fort eftersom den till sist varken kunde ta emot samtal eller sms. (Det var inte mitt fel, den var faktiskt gammal)

9. Jag tröttnar väldigt lätt på maträtter och har egentligen ingen favorit.  Det har jag visst, Subwaymackor.

10. Min första idol var Babar, en tecknad elefant.


Kunde ni något av det är ni duktiga!

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 25 maj 2011 11:30

Jahapp, nu är det dags för detta som nästintill känns som ewn ritual. Det som gör onsdagarna lite bättre (det där är faktiskt sant). Det där som får en alldeles jätteglad. Glee. Sista avsnittet på säsong två tyvärr, så det blir uppehålls på några månader. Frågan är hur trista mina onsdagar blir nu. Inget nytt Gleeavsnitt liksom. Det som får en att hålla hoppet uppe är väl attt det komemr en ny säsong i höst.


 

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästboken

Besöksstatistik

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards