Rebbi-Bebbi-Boo

Alla inlägg under maj 2011

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 25 maj 2011 10:57

Bra att jag nyss skickade in min energiuppgift och att jag faktiskt blev klar med den utan att dö.


Bra att jag fick ett ganska starkt VG på mattenationella. Min reaktion var typ "Herregud, hur gick det till?"


Bajs att jag inte får ha specialidrott nästa år. JAG VILL RIDA!!!! PÅ SKOLTID!!!

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 25 maj 2011 10:13

Började morgonen med att komma alldeles för tidigt till ett tyskaprov för att jag inte kollade på schoolsoft. Jaja, bättre tidig än sen. Nog för att en timmes sovmorgon hade varit nice, men jaja, man kan inte få allt här i världen. Det blev lite kaffe med Sara i min tyskagrupp innan provet istället. Fick reda på att jag tydligen presterade mycket bättre på nationella matte än på vanliga prov också, inte helt fel. Sista provet hade jag ju dessutom en helknäpp miniräknare. Istället för att skriva typ 0.1 srkev den 1/10. Gissa om det var kul när det stod 17/25. Så lätt att bara konvertera till tiondelar och hundradelar i huvudet. Typ en kvart innan jag gick hittade jag i alla fall hur man går in på instälnningar och då blev det lite lättare. Då slutade den dessutom säga att 33,5+33 var 66. Lite jobbigt när den avrundar själv om man inte ska ha avrundade tal liksom...


Nu är det bara den mördande naturkunskapsgrejen kvar, sedan är jag done, tror jag

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 24 maj 2011 22:30

Ni måste erkänna att min titel nästan var rolig. Jag och Dani hängde i alla fall med Nora hem till henne idag och hälsade på hennes söta får. Tyvärr har min mobil som jag fotade med cp-ryck, så det blir inga bilder, men söta var dom.


Av Rebbi-Bebbi-Boo - 24 maj 2011 10:03

Började dagen med att halka på vägen till skolan och stuka foten, vilket gjorde att jag kom för sent till ett nationellt matteprov. Väl på provet upptäcker jag att min miniräknare har en konstig inställning som gör att den inte går att använda. Som tur är lyckas jag ställa om den sedan och skillat nog var min huvudräkning rätt. Lite skillart ändå måste jag säga. 

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 23 maj 2011 21:27

Red dressyrlektion på Tomboy idag. Det gick finfint till sist, hästen började mjukna och bli riktigt trevlig efter en stunds arbete. Vi jobbade med långsidesluta och till en början var han lätt ovillig och skulle antingen bara tvära utan någon form av ställning eller springa ifrån arbetet. Det blev bättre efter en stund och i slutet gick det riktigt bra.


Nu har jag bestämt mig för att lära mig tysks på samma sätt som jag lärde mig engelska hästord. Genom att vara medlem på någon tyska hästhemsida. Det är typ som ett spel där man föder upp hästar, Howrse heter det. Ska i alla fall föda upp små isisar. Det roligaste hitills är att jag fick köpa en get till mitt föl att leka med. Man kunde även köpa någon slags fågel och en apa. TYyvärr hade jag inte råd med en katt, den var dyr. Hästen blir i alla fall bättre i dressyr av den där geten, så man får väl hoppas att det är en lydig get. Vad kan den nanars tänka lära mitt lilla föl?

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 23 maj 2011 15:03

Hmm, den där amerikanska snubben kanske inte hade helt fel ändå. Har ni sett det här? Det var väl bara den där lilla detaljen att det där är ett isländskt vulkanutbrott och inte skakande mark lördagen 21/5 18.00 lokal tid. Inte riktigt samma sak.


De hade ju ett vulkanutbrott för ungefär ett år sedan också, det böörjar ju snart bli en tradition. Då vet man i alla fall när man inte ska åka någonstans dit man behöver flyga.

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 23 maj 2011 13:00

Vi spelade moderatbandy, aka golf idag på gympan. Det var skittråkigt. De flesta slagen hamnade på gräset, så gräsmatten var skitfin där vi stod. Stora kratrar är väl skitsnyggt? Dani var nästan lika duktig som jag, så våra bollar fick flyga skitlångt. I alla fall när vi bad en kille i klassen som spelar golf att skjuta bort dem så vi skulle slippa spela...

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästboken

Besöksstatistik

Länkar

RSS


Skapa flashcards