Rebbi-Bebbi-Boo

Alla inlägg under maj 2011

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 11 maj 2011 18:00

Vilken fantastisk uppdatring det har vart idag alltså. Förklaring; jag var i skolna, kom hem runt 11, åt lunch. däckade. Är sjuk, har lite högre temp än vanligt, är trött och en mage som inte vill sammarbeta. Trodde först att jag var magsjuk, men det är fera i min familj som har haft problem med magen idag, så jag vet inte, det kanske är någon slags matförgiftning eller något vet inte. 


Dagens låt iaf

Ibland gör man rätt ibland gör man fel- Markus Krunegård

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 10 maj 2011 19:09

Just nu stor den här godingen och väntar på att få hoppa in i ugnen (potatisgratäng där inne)

   Jordgubbssmulpaj, för er som inte förstod det. Den ska ätas i kväll till efterrätt eftersom  min mamma och låtsaspappa har bröllopsdag. Enkelt recept faktiskt.


Grundrecept på smulpaj (4-6 personer)

125 g smör

1 dl socker

3 dl mjöl


Man börjar med att blanda mjöl och socker och har sedan i smöret och knådar och/eller vispar tills det blir som smulor. Sedan tar man och täcker botten på en pajform med smulorna, lägger på valfri frukt/bör och har på lite sockar om man vill det och sedan lägger man på resten av smulorna. Sedan sätts den in i ugnen på 225-250 grader i ungefär 20 min.

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 10 maj 2011 11:50

Älskar att det är så varmt. Känns som sommar liksom. 20 dagar kvar till första juni. Ca 5 veckor kvar till sommarlov. Mindre än två månader kvar till taffsnäs. Livet e rätt gött asså 


Dagens låt

 

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 9 maj 2011 22:55

Har jag någonsin nämnt att jag älskar Glee?

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 9 maj 2011 20:42

Maskeradvecka på ridskolan den här eckan då. Det innebär att man får klä ut sig och att ridläraren utser en vvinnare i varje grupp, eller i min grupps fall att alla klär ut sig det kungliga bröllopet och ridläraren låter hela gruppen vinna tillsammans.

   Fr.v.- Johannah/Carl Philip, Nadia/Madeleine, Jag/Daniel Westling, Pia (ridläraren) , Emma/Victoria, Lousie/Kungen och Hanna/Prästen. Mästerfotografen heter Michelle och kunde inte rida eftersom hon nyligen har opererats.


Själva ridningen gick inte alls bra, Tomboy var jättepigg och det mesta funkade lite sådär dåligt. Får väl komma igen nästa vecka. Vi red lite i hagen i alla fall och jobbade på olter och med skänkelvikningar.

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 9 maj 2011 10:26

Antar att det är fler än jag som har sett den där?


Så sjukt barnsligt! Jag avskyr för visso Justin Biebers musik (har aldrig träffat honom, så jag kan inte säga att jag avskyr honom) och precis som alla andra så kan han vara rolig att skämta om, men att göra sådär och verkligen gå in för att förstöra, det är verkligen bara patetiskt. Det är ju bara småtjejer i 12-13 årsåldern som står där. Om de nu vill göra någon slags manifestation för att få Bieber att komm till Sverige, låt dem göra det. Gillar man inte honom måste man faktiskt inte befinna sig där han spelar. Jag skiter faktiskt fullständigt i om han kommer hit eller ingte, men jag skulle aldrig drömma om att förstöra sådär för någon. Att Justin Bieber kommer hit är inget som påverkar de som inte gillar honom på något sätt, så låt dem hoppas att han kommer hit. Jag hade blivit både arg och ledsen om jag hade stårr där och det hade handlat om Harry Potter, Timo Räisänen, Håkan Hellström eller något sådant, så varför utsätta andra för det?


Väx upp och skaffa er ett liv!

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 8 maj 2011 22:40

Har precis kollat klart på en film som heter Charlie St Cloud. Helt okej, inte jättebra, men inte dålig heller. Däremot var den lite förvirrande vid ett tillfälle, fattade inte om en person levde eller var död. Hur som helst så handlar den om en kille som förlorar sin lillebror i en bilolycka och sedan ägnar hela sitt liv åt att få träffa honom en timme i solnedgången. När han träffar en tjej som precis som han är intresserad av segling och ska ut och segla jorden runt blir det lite jobbigt att både vilja följa med och vara med brorsan.


(Hehe, bra förklaring, ni får en trailer)


Av Rebbi-Bebbi-Boo - 8 maj 2011 19:24

Precis hemkommen från Ekusmöte och nu ska jag äta. Grillat!!!! Mwihihi, älskart liksom. Sådan sommarkänsla


(Shiiiit, vilekt långt inlägg asså!)

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästboken

Besöksstatistik

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards