Rebbi-Bebbi-Boo

Alla inlägg under juni 2011

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 25 juni 2011 00:17

...du sitter och skrattar åt att du har en walk on-closet istället för walk in-closet och syftar på att golvet i ditt rum är täckt med kläder

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 24 juni 2011 22:03

Glad midsommar på er! Hopaps ni har käkat jordgubbar och sill och så. Själv mår jag illa bara jag känner lukten av sill, så ser verkligen fram emot att vara gravid någon midsommar. Kommer ligga böjd över toaletten hela dagen.


Sitter och chattar med Ida om att plocka blommor och sova under huvudkudden med. Tydligen ska man hoppa över gärsgårdar också. Ida tänkte hoppa över staket, men i området med bara lägenhetshus som jag bor i är det väldigt ont om sådana, så jag får nog vara den lilla asfaltsunge jag är och hoppa över cykelställ. Hehehe, åkte man buss och tunnelbana hem från BB blir man som man blir.


 Hopphopp

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 22 juni 2011 13:38

Senaste dagarna har jag varit med kompisar, tagit hand om Odinn, tittat väldigt mycket på desperate housewives, varit hamstervakt, längtat till Taffsnäs och inte haft den minsta blogglust.

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 18 juni 2011 13:51

Jag är så bäst! Den här stolen skruvade jag nyss ihop helt själv!

  Sedan ska vi väl inte prata om att Ikeas möbler är bland det lättaste man kan sätta ihop.


   Schabraket


  Brodyren



   Örhängena

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 17 juni 2011 16:41

Nu har vi kollat klart på filmen. Den kan väl beskrivas som sådär. Helt ärligt talat hängde nog ingen av oss med helt. Den handlar i alla fall om en kille som ska bli veterinär, men så dör hans föräldrar lite sådär smått random i en bilolycka och han tycker att det känns som en skitbra idé att ta jobb på cirkus. Där börjar han med att avliva en häst, sedan köper de en elefant som han blir elefantskötare åt och så blir han kär i cirkusdirektörens fru. Ska väl inte avslöja mer om någon nu vill se den, men något totalt random med slutet var att någon sprang runt och öppnade alla djurens burar och sedan fick man inte ens veta vart de tog vägen. Det hade vi velat se. Tänk liksom, ett lejon på väg upp för stadens huvudgata, en struts kikar in genom ett fönster och en giraff som är ute och spatserar på ett torg. Hade förhöjt hela filmen. 


Av Rebbi-Bebbi-Boo - 17 juni 2011 14:12

Som jag skrev igår, ni kan inte vänta er världens bästa uppdetring nu under sommaren. Ni får se till att hitta på saker med nära och kära istället för att sitta och läsa min blogg hela dagarna.


För till fället har vi äkta svensk sommar här, dvs det regnar. Jessika är här, så vi ska kolla på Water for elephants nu. Innan har vi mest slöat i soffan. Sedan somnade vi jag. Känner mig så fruktansvärt pigg och utvilad nu när jag har lov liksom!


Förresten, utlovade bilder på gårdagens fynd kommer senare. Jessika lovar att de var fina.

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 16 juni 2011 23:13

 

Hej, jag har inte varit inne på bloglovin på nästan hela dagen och äger på att rita i paint


Som förresten kanske har fattat kan ni inte vänta er riktigt samma uppdatering nu under sommarlovet som när jag går i skolan. Jag är ofta borta hela dagarna utan tillgång till dator. Fast å andra sidan tror jag ni har annat för er än att sitta hemma och vänta på inlkägg från mig (hoppas det i alla fall) så det gör kanske inte så mycket.

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 16 juni 2011 23:01

Ett schabrak fick följa med hem från Hööks i Kungens Kurva och så blev det ett par örhången från Ur & Penn i Skärholmen. Bilder kommer eventuellt imorgon.


Red lektion på Odinn för Linda också. Det var kul och det kändes som att jag fick mer koll på hur jag ska rida honom och fick bekräftat att jag gjorde rätt på andra saker. Förstår faktiskt inte folk som säger att det är så himla tråkigt att rida lektion, det är ju kul. Dessutom är det altid bra att få hjälp av någon lite då och då när det gäller ridningen så att man inte lägger sig till med ovanor och få hjälp att utvecklas vidare. 


Avslutar med en totalt random bild  

Babycat!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästboken

Besöksstatistik

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards