Rebbi-Bebbi-Boo

Alla inlägg under juni 2011

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 10 juni 2011 23:53

Satt nyss i soffan och halvsov medan min mamma och låtsaspappa kolalde på något om Göteborgsenergi. Jag har ingen aning om vad det handlade om, men helt plötsligt hör jag Aldrig kångt bort spelas i bakgrunden och vaknar till. Nu är jag hur pigg som helst.


Så vackert!

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 10 juni 2011 13:19

Sjöng på skolavslutningen idag tillsammans med en kille som heter Samuel, tänkte att ni skulle få se ett litet videoklipp.

Världens snällaste (just i det ögonblicket i alla fall) Dani filmade!


Kollade precis mina betyg för det här läsåret btw. Fem MVG, två VG och två G. Är jag awesome eller awesome?

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 9 juni 2011 23:15

Var ju ute hos den där lilla fina hästen som jag är medryttare åt också. Han schabrak hade blvit väldigt smutsigt, så jag bestämde mig för att byta och tog ett ur garderoben i stallet. Istället för att ta något jättefint grönt, blått eller beiget schabrak så får jag syn på ett jättesöt chockrosa. Gissa vilket jag tog?


Han blev ju jättesöt i det liksom. Dessutom ser hästen på brodyren nästan ut som honom.


   Okej, men kan tänka sig att det kanske är likt honom, men han vart übersöt i det ändå.

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 9 juni 2011 23:00

Jessika var här en sväng idag. Var var skitduktiga och spelade klart Harry Potter 6 på playstation. Båda vi är sådanna som blir rädda över minsta lilla strid, dödsätare eller farligt djur, det är bara det att vi reagerar lite olika. Jessika gör ingenting och jag panikskjuter utan någon som helst strategi, men dör gör fienderna i alla fall. Igår fick jag kasta besvärjelser på ett gäng inferier. Tror aldrig jag har blivit så rädd för ett spel, skrek högt ett antal gånger. 


Sedan provade jag och Jessika att få plats båda två i en av mina tröjor. När vi var sådär nio år ungefär brukade vi kan dra dragkedjan hela vägen upp, men det verkar som att vi har expanderat lite runt brösten de senaste åtta åren.

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 9 juni 2011 10:15

Läskigt bra uppdatring här, don't you think? Var på friluftsdag och student hela dagen igår så då hann jag inte och igår kväll blev det helt enkelt inte av. Det var i alla fall min kompis Petra som gick ut och det var kul.



Glad student!

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 7 juni 2011 21:00

1. Ridit Odinn. Inte barbacka i skogen konstigt nog, utan dressyr. Ingen lång stund, annars hade väl både jag och ponny avlidit där på ridbanan, men han var duktig den stunden jag red.


2. Varit hos Stina och ätit rabarberpaj med vanlijsås tillsammans med henne, Anna, Anna, Lousie, Astrid och Petra (och en liten Joel som sprang omkring och gjorde bus) Det var jättegott. Sedan var sällskapet trevligt också, men huvudorsaken till att man åker hem till folk är väl ändå fikat? Att umgås är för veklingar liksom

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 7 juni 2011 20:54

Okej, jag erkänner. Jag har gjort två oförlåtliga fel. 1. Mexican savas med c. Inte Mexikan. Om man nu inte ska skriva på svenska, men det gjorde jag inte. 2. Det är 0.08 % chans att födas i Sverige. Inte 0.8. 


Jag kommer nog brinna i helvetet på grund av det här. Eller kanske inte. Det beror väl på¨vad jag gör av resten av mitt liv.


Fast egenligen skulle jag ju bara kolla om ni var med

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästboken

Besöksstatistik

Länkar

RSS


Skapa flashcards