Rebbi-Bebbi-Boo

Alla inlägg under juli 2011

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 17 juli 2011 01:52

Det var ett tag sedan va? Inte för att jag tänker be om ursäkt för att det var länge sedan jag bloggade, ni vet redan tat jag bloggar när jag vill och att det är sommar. De här dagarna har jag:


1.Sett sista Harry Potterfilmen. Underbar! Lunde inte ha blivit ett bätre slut. Dessutom finns schnigga blider på mig och Jessika aka Tonks och Rita Skeeter.


2.Ridit Snekkja. Mysig häst det där. Odinn går däremot inte direkt att få in från hagen, så han får vila tills betet är över.


3.Umgåtts med Jessika. Kul tjej det där. Veckans (Eller om det var förra veckans) moment måste nog ha varit när vi blev åksjuka av att testa en säng som man kunde höja och sänka inne på jysk.


4. Nördat mitt absoluta favoritrollspel. Svenska Hogwarts in my  . Gå in och joina kära läsare.


5. Sovit. Kommentar överflödig...

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 11 juli 2011 23:39

Som den lilla Harry Potternörd jag är får jag syn på ett test om vilken karaktär jag är mest lik. Massor av frågor, så det borde väl vara ganska exakt tänkte jag. Sedan fick jag syn på de här svarsalternativen...

 

Det blev inte bättre när jag hade gjort klart testet och såg resultatet



Slående lika,eller hur?

   

 

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 10 juli 2011 00:44

Saker som smakar svett:

1.Ruccolasallad

2.Rabarber (i alla former utom rabarberpaj)

3.En gul godisbit som jag råkade förtära idag

4.Sådandär choklad med passionsfrukt och chili

5.Eftersmaken på en konstig hallonsoda som mamma köpte.


Mamma undrar hur jag kan veta hur svett smakar. Det känner man ju på lukten. Det luktar liksom som om det skulle smaka så. 


Enda undantaget är tvål. Det luktar skitgott men smakar blä. Tur är väl det, annars skulle man kanske slicka av tvålen istället för att skölja bort den.

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 9 juli 2011 16:02

Då är man återigen hemma från le stable. Tittade på när sötisOdinn släpptes ihop med ytterligare en häst och red lite på en häst som heter Snekkja. Tog lite kort på ihopsläppet med min fantastiska mobilkamera. Tyvärr ligger den inte här och jag orkar inte flytta de här lata 68 kilona ut i hallen för att hämta den för ett par halvdåliga bilder. Sorgligt men sant.


Snekkja var i alla fall en mysig liten häst, med betoning på liten, för hon är faktiskt den minsta häst jag har ridit om man inte räknar med hästar på ponnyridning. Väldigt otränad och så, men mysig att sitta på och ganska lätt att få att jobba. En trevlig pålle helt enkelt.


   Okejdå, slänger in en gammal bild på plutten

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 9 juli 2011 01:25

Då var man hemma igen efter en trevlig kväll hos Dani med lite trevligt folk. vi grillade och umgicks. äldigt trevligt efter att ha suttit inne och ugglat och försökt bli lite friskare. För visso har det bara pågått i typ två dagar, men i alla fall. Blir rätt rastlös.


 För övrigt blir den här mycket saknade 1337 16 år i dag. Redan så gammal Claris, snart dags för pensionen

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 8 juli 2011 14:55

Det är jättesynd om mig nu. Jag har ont i halsen och hade feber (i alla fall förut). Dagen har spenderats med att försöka tillfriskna, för ikväll ska jag till Dani på grillfest. Vilvillvill!!! Skaskaskaska!!!!


Undrar om det där kan vara anledningen till att jag kan vara förkyld i evigheter?

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästboken

Besöksstatistik

Länkar

RSS


Skapa flashcards