Rebbi-Bebbi-Boo

Senaste inläggen

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 21 september 2011 20:47

Julmusik+Glee

Sitter och känner att det inte alls är långt kvar till jul. Bara tre månader eller något sådant.

ANNONS
Av Rebbi-Bebbi-Boo - 21 september 2011 12:52

Det har uppenbarligen sina bieffekter av att gå upp tidigt och vara hur pigg som helst. Typ att man blir hur trött som helst på dagen. Vi hade nyss teoretsika lektion på idrotten och skulle avsluta med en sådan där avslappningsskiva. Ni vet den där sorten där det är någon som pratar med väldigt långsam och släpig röst och ska få en att föreställa sig olika avslappnande scenarion. Den värsta är nog den med en äldre man som beordrar en att slappna av i stjärten. Då är man oftast allt annat än avslappnad utan brukar ligga på bordet och asgarva.


Hur som helst har det nog aldrig hänt att jag faktiskt slappnar av under ett helt sådant pass. Oftast ligger jag och fnissar åt vad personen säger eller så blir jag alldeles för rastlös efter två minuter. Idag däremot, då var jag så avslappnad att det enda jag faktiskt minns är att vår lärare skulle kolla om ljudet var okej innan han satte igång skivan på riktigt medan vi väntade på folk. Sedan måste jg ha somnat. Jag vaknade när folk började resa sig upp och prata och låta. Uppenbarligen så gör Glee en mer avslappnad eller något sådant. Säger vi.


 

ANNONS
Av Rebbi-Bebbi-Boo - 21 september 2011 06:04

Alltså, egentligen är det säkert smått galet att vakna till själv vid sex lika glad som en fyraåring på jullafton trots att man knappt har sovit och överexalterad ta fram datorn.


   Glee is back

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 20 september 2011 15:13

Att skriva det här blogginlägget är nog ungefär som att kasta sten i glashuset. Så därför fortsätter jag att skriva. Någonting ska väl den där stackars dammsugaren som har stått utanför mitt rum i två veckor för att jag inte har orkat flytta på den ha att göra.


Något som jag ganska ofta gör när jag har tråkigt är att jag sitter och klickar runt och läser bloggar. Inte direkt kända bloggar då, oftast tycker jag att de är rätt tråkiga och opersonliga, utan helt vanliga bloggar av helt vanliga medelsvenssons. Något jag ofta slås av är att nästan alla bloggar är skittråkiga och ointressanta. Eller, känner man personen så är det säkert inte så, men annars, ungefär lika kul som dåliga natthumorsskämt dagen efter. Det vill säga inte kul alls. Hur som helst har jag lyckats dela upp de här bloggarna i fyra undergrupper:


1. Wannabe kändisbloggarna

Personerna som gör allt för att få sina bloggar att påminna om Paows, Kissies etc. Har alltid dagens outfit, måste deklarera vad varenda litet klädesplagg kostar och var det är köpt för sina läsare och är expert på det här med mode, eller i alla fall på vad modebloggarna har på sig. Egentligen den mest ambitiösa typen som vet vad de vill, att bli kända bloggare. Tyvärr är de ofta lika dåliga på svenska som sina förebilder.


2. Det här har jag gjort idagbloggarna

Jag vaknade sju i morse, sedan gick jag upp och åt frukost, sedan borstade jag tänderna, sedan satte jag på mig mina favoritjeans och ett mörkblått linne, sedan sminkade jag mig, sedan gick jag till skolan, sedan hade jag matte, sedan gick jag och köpte kaffe på rasten... Ni fattar grejen. De som känner att de måste dela minsta lilla toalettbesök, alla gånger de går någonstans och måste säga god natt varje kväll. Förekommer ofta på twitter.


3. Tyck synd om migbloggarna

De bloggare som har ett tragiskt förflutet och som absolut måste delge varenda liten känsla och motgång på vägen tillbaka. Oftast så skriver de betydligt mer om sitter privatliv än vad man vill veta och verkar ha lite svårt för det här som är den gyllene regeln för en bra blogg, personlig men inte privat. Här kvalificerar sig även de fjortisar som sitter och skriver av sig om sina känslor för varenda kille de ligger med på fyllan.


4. Temabloggarna

De som bloggar uteslutande om the sims, Justin Bieber, hästar, cupcakes eller vad som helst annat man nu kan komma på. I bästa fall intressant för de som är intresserade av det de skriver om, men det är inte ens det alltid är det. Det här är de bloggarna som i allmähet är helt klart sämst på allt vad det gäller färger och vad som är behagligt att läsa i färg, stil och storleksväg. Att byta färg tre gånger i samma inlägg har aldrig varit snyggt, oavsett vad någon påstår. Så slänger vi in en bild på hon som sitter här med datorn i knät och tror att hon är något.

 (Innan ni känner er kränkta och börjar hata mig för all framtid, kom ihåg att jag generaliserar och är ironisk. Bara så ni vet liksom)

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 20 september 2011 14:43

...men det måste väl ändå finnas någon mer som misstolkar den här rubriken.


  

Med tanke på att det står i Expressen måste de vara rätt bra, eller?

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 20 september 2011 10:18

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 19 september 2011 14:57


Lycka är att leta efter nycklarna i väskan, hitta sitt favorithalsband som har varit sönder i ett halvår och upptäcka att det är helt. Ett tag trodde jag nästan att jultomten, aka Dumbledore hade varit på besök och sagt reparo, men så kom jag på tat jag lyckades laga det rätt hyfsat på tåget hem från Stockholm i  fredags.


Nu ska jag och mitt halsband alldeles strax åka och träffa Johannah

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 19 september 2011 10:15

  Ibland är det nästan lika kul att titta på teveserier som att pausa dem

Presentation

Följ bloggen

Följ Rebbi-Bebbi-Boo med Blogkeen
Följ Rebbi-Bebbi-Boo med Bloglovin'

Sök i bloggen

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012
>>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästboken

Besöksstatistik

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se