Rebbi-Bebbi-Boo

Senaste inläggen

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 12 september 2011 12:54

Idag är tidelag (att ha sex med djur) något som är lagligt här i Sverige och det enda förövaren kan dömas för är förstörelse av annans egendom, om det inte är personens eget djur och om djur blir fysiskt skadat. Skadas alltså inte djuret fysiskt är själva sexet okej, något som i alla fall jag tycker är hemskt och borde vara en självklarhet att det ska vara en lag. 


Här är en länk till en namninsamling för att få igenom en lagändring. Skriv på och säga ifrån för de som inte lyssnas på av myndigheter

ANNONS
Av Rebbi-Bebbi-Boo - 12 september 2011 10:08

Nu har jag hoppat av tyskan (nästan) och ska börja med spanska igen (när papprena är fixade). Fruktansvärt ointressant morgon, jag kännr mig mer eller mindre förkyld och vill bara gå hem och sova och det mesta liksom klickar inte. FML

ANNONS
Av Rebbi-Bebbi-Boo - 10 september 2011 01:29

  Vem vare, vem facking vare som valde bilden? Jahh kan ju säga så mycket som att det inte var jag i alla fall...

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 10 september 2011 01:11

Då var man hemma efter en kväll på Gröna Lund med Josefine lyssnandes på Håkan Hellström.


   Mitt sällskap


   Jag (så här i efterhand är det nog inte så konstigt att jag har textraden "Jag har aldrig varit normal på hjärnan")


   Lite andra som kände för att stå typ där vi stod


     Fina Håkankråkan  


Nej, nu blir det hopp i säng för den här tösabiten

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 9 september 2011 15:03

Om sisådär fem timmar står jag och Josefine på Gröna Lund och lyssnar på en underbart bra göteborgare som sjunger om vänner med bilar och singoalla. Livet är rätt bra alltså


Av Rebbi-Bebbi-Boo - 8 september 2011 13:52

Gjorde ett litet test och tydligen är jag mer man än kvinna. Det var ju lite spännande. Å andra sidan så är jag väl en liten tomboy, så det var väl inte jätteoväntat.  

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 8 september 2011 11:35

Jag gick upp trots allt... Kom till skolan och upptäckte att min engelskalärare är sjuk och att min nästa lektion börjar 13.20 Då blir jag sur på mig själv för att jag inte hade kollat schoolsoft. Sedan upptäckte jag att det inte stod på schoolsoft och då blev jag lite småsur på allmänt högre skolmakter. Sedan tog jag bussen hem igen och blev jättesur på en tant som armbågade mig i revbenen. Hennes motivering var "De gamla ska på först." Det ska väl kanske nämnas att det var jag, hon och tre äldre personr till som stod där utanför, så det var ju  verkligen världens rusning. Så kom jag hem i alla fall och såg den här


Nu sitter jag och skrattar högt för mig själv.


Förresten, jag fick en fråga angående Pottermore och eftersom jag inte kan svara på den personens blogg så svarar jag här:

Pottermore är inte öppet för alla än, utan bara för en miljon personer som får vara med under beta-testingperioden (tycker fortfarande att det känns så coolt att lilla jg får beta-testa något sådant). Det öppnar helt i oktober och då kan man registrera sig, så du får hålla ut tills dess.

Av Rebbi-Bebbi-Boo - 8 september 2011 07:42

Idag har jag hunnit göra så mycket som att bestämma att jag ska montera fast hjul på min säng så behöver jag aldrig någonsin lämna sängen. Jag kan äta fruksot, åka buss och sitta på lektionerna i sängen. Någon annan får sköta hjulmonterandet då, för jag ligger ju i sängen.


Igår var jag och Odinn på skrittprommenad tillsammans med min kompis emma och hennes hund Molly. Det var mysigt och Odinn hade inte alls några problem med att gå bredvid Molly som ändå är en schäfer. Molly såg däremot ut lite som tat hon tänkte "Ska den där följa med? Får han det?" 


Nu, filmsnuttet som genererade blogginläggets titel

Presentation

Följ bloggen

Följ Rebbi-Bebbi-Boo med Blogkeen
Följ Rebbi-Bebbi-Boo med Bloglovin'

Sök i bloggen

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012
>>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Kategorier

Gästboken

Besöksstatistik

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se